Gezichtsbehandeling

Beauty Basis

Een korte basis-behandeling om de huid te reinigen en te ontspannen: Reiniging van huid en decollete, scrub, stoomapparaat of warme kompressen, zo nodig onzuiverheden verwijderen, keuze uit massage of masker, verzorgende crème. Duur: 30 min.

Beauty Reinigend

Een behandeling speciaal voor de onzuivere/acne huid, maar ook geschikt voor een vette huid die een keer een goede reiniging nodig heeft. De behandeling kan ook langer aan de hand van de behoefte van de huid: Intensieve reiniging en dieptereiniging van de huid en decollete, stoomapparaat of warme kompressen, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker, verzorgende crème. Duur: v.a. 30 min.

Beauty Basis Plus

Een basis-behandeling waar alles snel aan bod komt, zo ook epileren van de wenkbrauwen. Reiniging van de huid en het decolleté, scrub, stoomapparaat of warme kompressen, zo nodig onzuiverheden verwijderen, epileren, korte massage, kort masker, verzorgende crème. Duur: 45 min.

Beauty Standaard

Een heerlijke ontspannen behandeling van een uur om even helemaal bij te komen!
Reiniging van de huid en het decolleté, scrub, stoomapparaat of warme kompressen, zo nodig onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, masker, verzorgende crème. Duur: 60 min.

Beauty DeLuxe

Voor totale ontspanning! Laat uzelf verwennen met deze luxe behandeling met uitgebreide gezichts-decolleté- en nekmassage, inclusief hand/onderarm massage en gebruik van ampul! Reiniging van de huid en het decolleté, scrub, stoomapparaat of warme kompressen, zo nodig onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, verzorgend masker, handmassage, verzorgende crème. Gebruik van ampul naar huidbehoefte. Duur: 90 min.

Bij alle behandelingen wordt er rekening gehouden met uw huidtype en huidconditie.