Manicure

Manicure, Beauty Plus en Meer, NagelstylisteEen manicure doet wonderen voor uw handen, nagels en nagelriemen. Het bevordert niet alleen een snelle nagelgroei, ook worden uw nagels merkbaar sterker en gezonder. Verzorgde handen horen bij een verzorgd uiterlijk. Dit geldt zowel voor mannen en vrouwen, als voor jong en wat ouder. Mooie handen komen niet tot hun recht met gescheurde nagels, of als ze droog zijn.

De manicure behandeling van Nailstudio Enjoy Your Hands  bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, het in model vijlen van de natuurlijke nagels, polijsten, een handscrub en handcrème. U kunt er ook voor kiezen om onze professionele behandeling uit te breiden en uw nagels in een door u gewenste kleur te laten lakken.

Paraffine behandeling

Bij een paraffine behandeling worden uw handen ingepakt met een warme was. Dit helpt bij de doorbloeding en verminderd klachten als droge handen en kloofjes. Ook bij reuma en jicht helpt een paraffine pakking om de klachten aanzienlijk te verminderen.

Graag wijzen wij u op onze comfortabele, warme paraffine behandeling. Wij bieden deze verjongende en verzachtende handpakking zowel los als in combinatie met onze manicure- en kunstnagel behandelingen aan.