Ogen

Eyeliner

Met een permanente eyeliner laat u uw ogen meer spreken. U bent altijd verzekerd van een perfecte make-up en u heeft nooit meer last van een ongelijke of uitgelopen make-up.  Ook te kleine ogen kunnen optisch in verhouding worden gebracht tot het gezicht. Van een fijn lijntje tussen de wimperaanzet tot een bredere eyeliner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden met permanente make-up. Permanente eyeliner is ook uitermate geschikt voor mensen die allergisch zijn voor cosmeticaproducten en/of overgevoelige ogen hebben.

Zo werkt het

Wij kijken naar uw leeftijd, kleur van uw huid en de vorm van uw gezicht. Uiteraard wordt bij de permanente eyeliner ook gekeken naar hoe u zelf uw eyeliner altijd aanbrengt. Wij houden er rekening mee dat permanente make-up  een basis make-up is. Permanente make-up kan erg lang blijven zitten en daardoor uiteindelijk niet meer bij uw leeftijd passen. Wanneer het pigment tussen de wimpers wordt aangebracht en naar de zijkanten toe breder uitloopt, is een permanente eyeliner het mooist.

Tijdens de intake bespreken we samen uw wensen en bepalen we samen met u welke vorm en kleur het beste bij u past. Met permanente make-up lijken uw ogen groter en uw wimpers ogen voller. Hierdoor krijgt u een intense en stralende blik.

ogen, permanente make-up, Beauty Plus en Meer, Rijnsburg