Hoe werkt het :

<

Waarom permanente make-up

Er zijn verschillende redenen om permanente make-up (PMU) te nemen. Zoals geen zin of geen gelegenheid om veel tijd aan uw make-up te besteden, u sport veel, of heeft ongelijke, blonde of weinig wenkbrauwen, littekens, onduidelijke lipcontour of smalle lippen. Ongeacht de reden u zult zich door permanente make-up beter voelen. Uw ogen zullen na de behandeling mooier spreken en stralen.

Kwaliteit

De kunst van een goede permanente make-up is dat het niet opvalt. Helaas zijn er ook veel slechte voorbeelden van PMU. Onze specialiste richt zich volledig op PMU, volgt trainingen om de laatste trends en technieken te beheersen. Hierdoor kunnen we u met trots garanderen dat u de beste kwaliteit en service krijgt in permanente make-up.

Hygiëne

Wij besteden veel zorg aan hygiëne. We werken alleen met de beste, huidvriendelijke, producten in de markt die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het ministerie van volksgezondheid. Uiteraard zijn wij GGD gecertificeerd.

Zo werkt het

  • In een kennismakingsgesprek zullen uw persoonlijke wensen zoals de kleur en vorm besproken worden
  • Voor de behandeling zullen we u verdoven
  • Wenkbrauwen en lippen worden eerst zorgvuldig getekend. Hierdoor krijgt u een beeld van het eindresultaat en komt u niet voor verassingen te staan
  • Daarna begint de pigmentatie. Met een flinterdun naaldje wordt het pigment in de huid aangebracht
  • Tussendoor wordt er telkens met u overlegt voor een optimaal resultaat
  • Na ongeveer een uur bent u klaar en krijgt u uitleg over de nazorg van uw permanente make-up